Unna dig en semester i Skåne i sommar

Välkommen till Råbocka Camping i Ängelholm, en skånsk familjecamping!

Hos oss kan du koppla av med en kopp kaffe i en solstol, eller sitta i förtältet och njuta av en kall öl. Sätt dig tillrätta, lyssna till vindens sus i trädkronorna och havets brus,  unna dig något extra till sommaren – unna dig ett par dagar på Råbocka!

Välkomna till oss!

Peo & Madde

Ängelholm firar 500 år

I år firar Ängelholm 500 år. Det var i oktober 1516 som Kristian II undertecknade det privilegiebrev som gav staden dess stadsrättigheter. Detta kommer såklart att firas under hela året i Ängelholm.

"Firandet kommer att pågå under hela 2016, men ha sin tyngdpunkt mellan maj och oktober. Under året kommer Ängelholms ordinarie evenemang - som Ljusfesten och nationaldagsfirandet - att ingå i firandet men förstärkas och bli extra stora. Utöver det blir det specialriktade evenemang för olika åldrar och intressen."


Läs mer om firandet på ängelholm500.se.

Boka din ledighet online

Du vet väl att du kan boka din ledighet online utan bokningsavgift och spara 75:-? Det går snabbt och enkelt och du får en faktura hemskickad direkt till dig. Om du har några frågor är du som alltid välkommen att höra av dig till oss. Välkommen!

Gå till onlinebokningen

Eftersäsong på Råbocka

Ännu är sommaren inte slut. Det finns fortfarande gott om tid att njuta av grill och salta bad! Boka din eftersäsong 7/8-4/9 hos oss på Råbocka! Pris från 2700:- inkl. el och dusch.

Kontakta oss så berättar vi mer

Lördagsdans på Råbocka 6/8

Den 6 augusti kommer Harron tillbaka och bjuder på lugna låtar att dansa till i restaurangen. Fri entré och start klockan 20:00. Kontakta Restaurang Amore för mer information.

Allsång i Hembygdsparken

Den 31 juli klockan 19:00 är det allsång i Hembygdsparken i Ängelholm. Medverkar gör Ingmar Nordström, Eddie Oliva och Stefan Persson.

Läs mer

Förfest med ABBA

Den 4 augusti klockan 19:30 är det dags för Förfesten på Stortorget i Ängelholm. The Original Band med orginalbandmedlemmar från ABBA står för musiken! 

Läs mer

Campingkul 5-6/8

Campingkul kommer tillbaka till Råbocka Camping den 5-6 augusti. Här kan barnen göra ansiktsmålningar och hoppa i hoppborgar. Öppet mellan 15:00 - 20:00 om vädret tillåter.

Läs mer...